Galeries fotogràfiques

Conservació-Restauració

Detalls fotogràfics d’alguns dels materials i tècniques utilitzades pels professionals de la conservació-restauració.

Les fotografies han estat realitzades a l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. 

Visites tècniques

D’entre el conjunt d’activitats que organitza CRAC, hi ha les visites tècniques gratuïtes i exclusives per a socis i sòcies. 

El següent recull fotogràfic inclou imatges de les visites al Museu de Maricel de Sitges, Cau Ferrat, el Jaciment arqueològic l’Ullastret, el Museu de Mataró o la Biblioteca de Fons Antic al CRAI de la UB, entre d’altres.

Assemblees Generals

Durant el primer trimestre de cada any, CRAC convoca una Assemblea General Ordinària amb la Junta i les persones associades per aprovar actes, memòries d’activitats, pressupostos, debatre propostes i, en general, actualitzar i informar els socis i sòcies de totes aquelles novetats relacionades amb l’àmbit d’actuació de l’Associació.

De forma extraordinària, l’Assemblea també acull la celebració d’eleccions de la junta de CRAC.

Reunions Tècniques

Des de 1987, l’associació professional Conservadors-Restauradors Associats de Catalunya (CRAC) organitza trienalment la Reunió Tècnica; un congrés de professionals del món de la conservació-restauració que aglutina conferències, debats i visites en formats presencials i virtuals.

L’any 2023, se’n celebra la XVI edició.

Xerrades i presentacions

CRAC organitza xerrades i presentacions de projectes vinculats al món de la Conservació-Restauració per tal de vetllar pels interessos de la professió, col·laborar i promoure la formació continuada de les persones associades. 

Inauguració Seu CRAC (2016)

Fotografies de l’acte d’inauguració de la nova seu de CRAC, als baixos del Passatge dels Escudellers, n.5 el 13 de febrer de 2016.

Després d’escoltar la conferència d’Àlex Masalles sobre el polèmic i mediàtic claustre de Palamós, varem brindar, amb els socis i sòcies que hi vareu assistir, per la nova etapa de l’Associació.