Avantatges socis

Programa d'assegurances professionals
CRAC ofereix una sèrie d'assegurances específiques per a Conservadors-restauradors amb un preu exclusiu per a socis, que s'ha dissenyat amb la corredoria d'assegurances Baulenas Aulet i s'oferta amb la companyia Hiscox. 
- Assegurança de Responsabilitat Civil Professional: cobreix aquells errors o negligències comesos durant l’exercici de la teva activitat que generin un perjudici econòmic a un tercer.
- Assegurança de Danys als Béns Confiats als restauradors i conservadors de béns culturals i art: cobreix els danys als béns propietat de tercers, que com a restaurador tens en dipòsit i custòdia.

Per a qualsevol dubte o per contractar l'assegurança:
Lluís Baulenas Aulet, direcció tècnica. WEB
Tel. 938 870 557 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Descompte del 5% en els productes de CTS per tots els associats de CRAC
CRAC ha signat un acord amb l'empresa CTS, subministradora de productes i serveis per a la conservació-restauració, perquè apliqui un descompte del 5% a tots els associats, degudament acreditats, que facin ús dels seus serveis o adquireixin els seus productes. El conveni és vigent a partir de l'1 de novembre de 2016.

http://www.ctseurope.com/es/catalogo.php

http://www.ctseurope.com/es/

http://www.ctseurope.com/es/news.php

http://www.ctseurope.com/es/registrazione.php

 

Carnets de l’ICOM
CRAC, com a membre institucional de l'ICOM, disposa de tres carnets que permeten als nostres socis i sòcies d'entrar gratuïtament o amb descomptes a gran part dels museus del món. Per tal de gaudir-ne, els socis han de posar-se d’acord amb l’administratiu de CRAC (Patricio Bottos) amb antelació per recollir i retornar el carnet a la seu (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

• Cada persona sòcia podrà gaudir el carnet de l’ICOM fins a 60 dies al llarg de cada any natural
El màxim de carnets que una sòcia o soci pot agafar en préstec per cada ocasió és UN, sempre segons disponibilitat.

• Cal retornar el carnet el més aviat possible en mà a la seu de CRAC o bé per correu certificat, i com a molt tard al cap d’un mes des del dia de la recollida.
• Passats 30 dies des de la data de recollida sense retornar el carnet i sense cap avís, la persona sòcia es veurà privada de recollir un altre cop el carnet de l’ICOM durant una semana per cada dia d’endarreriment.
• En cas que hi hagi més reserves que carnets disponibles per a una mateixa data, tindran prioritat les persones que hagin fet servir els carnets menys dies al llarg dels últims 365 dies.
• En cas de pèrdua del carnet de l’ICOM, le persona sòcia responsable s'haurà de fer càrrec de les gestions i despeses que comporti aconseguir-ne un de nou.