La conservació i restauració del patrimoni documental als arxius. L'actuació a l'Arxiu del Pi

Cal confirmació d'assistència al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalment, després de més de tres anys tancat, l’Arxiu Parroquial de Santa Maria del Pi (APSMP) tornarà a obrir les portes per oferir als barcelonins i barcelonines el seu riquíssim patrimoni documental. 

Durant aquest temps, els espais de l’arxiu han estat sotmesos a una acurada rehabilitació orientada a garantir tant la conservació de la documentació com l’accés dels investigadors a aquest important patrimoni.

L’acte acadèmic d’inauguració de la rehabilitació, serà presidit pel rector de la Basílica Mn. Gaietà de Casacuberta . S’exposaran els detalls de la rehabilitació i també es presentarà la ponència: «LA CONSERVACIÓ I RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI DOCUMENTAL ALS ARXIUS, L’ACTUACIÓ A L’ARXIU DEL PI» a càrrec de l’especialista en restauració documental Sr. Toni Esperó Torras, que ha realitzat un treball de recuperació i restauració d’alguns documents significatius de l’arxiu.

Per a fer a més informació cliqueu aquí