Assemblea General Ordinària i Assemblea General Extraordinària 2022

Benvolguts/des socis i sòcies,

Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària de CRAC que, d’acord amb el que estableixen els Estatuts de l’Associació (art.10), s’ha de celebrar durant el primer trimestre de l’any i que tindrà lloc dijous 17 de febrer a les 16:00 h, en 1a convocatòria, i a les 16:30 h, en 2a convocatòria, a la Sala d’Actes del Palau Marc, La Rambla 8 (Barcelona).

L'ordre del dia serà el següent:
- Aprovació de l’acta de l’Assemblea General Ordinària del 11/03/2021
- Memòria d’activitats del 2021
- Aprovació de l’exercici econòmic del 2021 i del pressupost 2022
- Aprovació del Reglament de Règim Intern
- Proposta d’actuacions, grups de treball i activitats 2022
- XVII Reunió Tècnica 2023
- Informació altes i baixes de socis
- Torn obert de preguntes

 Us convoquem també a l’Assemblea General Extraordinària de CRAC que tindrà lloc el mateix dia i lloc a les 17:30 h, en 1a convocatòria, i a les 18:00 h, en 2a convocatòria amb el següent ordre del dia:

- Celebració d’ELECCIONS per triar nova Junta Directiva 2022-2026, convocades el passat 20 de desembre de 2021. Els vots* es podran dipositar fins a les 19:00h, hora en que es procedirà al recompte i es proclamaran els resultats.

Important: Per assistir presencialment, és imprescindible omplir el formulari següent abans del divendres 11 de febrer. L’assistència s’adjudicarà per ordre d’inscripció.
Per assistir a través d’una plataforma virtual: l’accés a sala de la plataforma serà administrat per un membre de la junta, que a partir del vostre nom i número de sòcia comprovarà la vostra condició. Us demanem que accediu a la reunió virtual amb el vostre número de sòcia + nom. (ex: 000_NOM_COGNOM).

*En cas que sigueu sòcies actives i no pugueu assistir (presencial o virtualment) a la convocatòria, podeu delegar el vostre vot. Segons l’article 10 i 11 del Protocol i reglament electorals de l’Associació, les persones sòcies poden delegar la seva assistència i el seu vot en una altra persona sòcia amb dret a vot, si no poden comparèixer a les sessions de l’Assemblea, amb el límit que una persona sòcia no pot representar en l’Assemblea a més de tres sòcies a la vegada (ella mateixa i dos més). Per això, hauran de fer arribar abans de dilluns 14 de febrer, la corresponent delegació de vot signada i escanejada a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La persona a qui haureu delegat el vot, n’haurà de portar una còpia i lliurar-la a l’organització, en arribar a l’assemblea.

Esperem poder comptar amb la vostra assistència!