Visita al Jaciment d’Ullastret (Museu d’Arqueologia de Catalunya) - XVI Reunió Tècnica

Us informem que obrim les inscripcions de la visita al Jaciment d’Ullastret a les persones inscrites a la XVIª Reunió Tècnica "Documentar en la conservació-restauració. Mètodes i noves tecnologies". 

Es tracta d'una visita gratuïta per a les persones incrites a la XVI Reunio Tècnica amb un acompanyant. Tindrà lloc el dissabte 18 de setembre de 2021, a les 10.30 h, al Museu d’Arqueologia de Catalunya (Ullastret), en català i en castellà, donant plaça per ordre d’inscripció. Desprès, tots els participants podran gaudir de l'entrada gratuïta durant tota la jornada i fins a les 20 h.

Els continguts de la visita seran els següents:

- General: Introducció al jaciment i la contextualització del conjunt arqueològic a càrrec de Ferran Codina (arqueòleg, director de les intervencions al fossat defensiu) i Gabriel de Prado (arqueòleg, responsable del MAC-Ullastret)
- La reconstrucció i modelització de tot el conjunt arqueològic d’Ullastret, explicant tot el procés i les seves aplicacions pràctiques.
- Projecte de consolidació, restauració, documentació, recerca, reconstrucció virtual i impressió 3D dels cranis travessats per un clau trobats l’any 2012.
- Projecte d’estudi, documentació, consolidació, restauració i reconstrucció 3D dels temples ubicats a la zona sagrada del Puig de Sant Andreu d’Ullastret. 

* La logística del desplaçament fins al jaciment i el seu cost anirà a càrrec de cada inscrit.

Inscripció en català

Inscripción en castellano