11 d'octubre de 2020: Dia europeu de la conservació-restauració

11 octubre: Dia Europeu de la Conservació-Restauració
Participa a la campanya: sorteig d’un trípode fotogràfic!
Diumenge 11 d’octubre celebrem el Dia Europeu de la Conservació-Restauració. Un any més, ens unim a aquesta proposta d’ECCO que es va iniciar el 2018, coincidint amb l’any Europeu de Patrimoni Cultural.

Enguany, degut a la situació sanitària que estem vivint i les restriccions en actes presencials, us proposem una acció virtual: un concurs de vídeos on mostrem la nostra professió. El dia 11 inundem les xarxes d’imatges de conservació-restauració! 
Per participar-hi segueix els passos:
1. Prepara un vídeo o time-lapse de màxim 30 segons
2. Penjar-ho el diumenge 11 d'octubre a les xarxes Twitter o Facebook amb l’etiqueta #CracDiaCR
3. Segueix CRAC a les xarxes socials (Twitter o Facebook)

Entre tots els que participeu, sortejarem un trípode fotogràfic amb adaptador per al mòbil, per a que enregistreu la vostra feina còmodament!
Des de CRAC, seguim treballant per donar visibilitat a la nostra feina, i volem aprofitar aquesta oportunitat per mostrar al món què fem les conservadores-restauradores. Podeu enregistrar-vos embalant o desembalant una peça, fent un muntatge d’exposició, realitzant fotografies o examen organolèptic, executant un tractament a una peça, fent una analítica, etc.

Els/les participants podran concursar a través d’un vídeo o time-lapse de durada màxima 30 segons.
Serà imprescindible per entrar al sorteig seguir a Twitter (@ConsRestACat) o a Facebook (@CRAC Conservadors-Restauradors Associats de Catalunya).
Es poden penjar un nombre il·limitat de vídeos, però només es comptarà, per al sorteig, un vídeo per participant i per xarxa social.
El sorteig del trípode es realitzarà abans del 31 d’octubre de 2020 mitjançant una aplicació informàtica entre tots els participants.
Els resultats es publicaran a Facebook i Twitter i es comunicarà al guanyador/a.