Setmana Europea de la Conservació-Restauració: Jornada debat 8 d'octubre

Des de CRAC us volem proposar una jornada debat dins del marc de la Setmana Europea de la Conservació-Restauració (8-14 d'octubre de 2018) dirigida a tots els conservadors-restauradors i resta de professionals que intervenen en la conservació del patrimoni cultural material.

Jornada debat "La regulació de la professió de conservador-restaurador a Europa"
Dilluns 8 d'octubre a les 16h al Palau Marc.

Coincidint amb l'Any Europeu de Patrimoni Cultural, les associacions de conservadors-restauradors professionals europees membres d'E.C.C.O. estem promovent la Setmana Europea de la Conservació-Restauració de Béns Culturals, entre el 8 i el 14 d'octubre, amb l'objectiu de donar a conèixer la nostra professió. 

CRAC està treballant de manera prioritària per aconseguir un marc legal que protegeixi i defensi la figura del conservador-restaurador. Per això convidem delegats i delegades d'E.C.C.O. d'Itàlia, Grècia i Eslovàquia per a conèixer les seves experiències en la regulació de la professió als seus respectius països i debatre la situació actual. A continuació podeu descarregar el programa complet de l'activitat.2018 SetCR Programa